Om

Välkommen till MacHenry’s

MacHenryBloggen MacHenry´s är mitt fotoalbum på nätet, varken mer eller mindre. Många foton, få ord är vad du hittar här. Någon storartad fotograf är jag inte och det kommer jag heller aldrig att bli. Men jag har förskräckligt roligt när jag letar efter mina motiv vilket får väga upp för den bristfälliga fotokunskapen. Med tiden har det visat sig att mina favoritmotiv är gamla ting (även udda sådana) och motiv från vår natur.

Bloggens namn är en hyllning till min älskade hund, som heter just MacHenry. Ett och annat foto av honom kommer du också att hitta här (t.ex där ⇒). Själv heter jag Anne.

De foton du kan se är mina egna om inget annat anges (vilket händer ytterligt sällan), det vill säga alla rättigheter till fotona är mina och vill du låna en bild så fråga först. Jag besvarar alla kommentarer i den mån jag hinner med. Har du tidigare lämnat en godkänd kommentar så syns din kommentar omedelbart på bloggen, är det första gången du kommenterar måste jag godkänna din kommentar manuellt först innan den visas.

Det var ordningsreglerna det. Se så – iväg till bloggens startsida nu och kika runt på fotona i stället för att hänga här 🙂

Jag har valt att lägga alla mina svartvita foton i en egen blogg – en i färg, och en i svartvitt med andra ord. Du hittar de svartvita fotona i bloggen It’s all in black and white.

/Anne

Annonser

4 reaktioner på ”Om

 1. Hei Anne,
  Jeg ser vi deler samme hobby? Også jeg er amatørfotograf, men har etter hvert tatt over 100 000 bilder bare siden 2004 (da den digitale tidsalder startet innenfor fotografering). Det var veldig hyggelig at du bestemte deg for å følge min blogg! Pr dags dato finner du her mer enn 3500 fotos i 16:9 ‘full screen format’ fra Norge og norsk natur.
  Hell opp en stor kopp te og kos deg!

  Og om du virkelig liker det du finner her, så setter jeg pris på at du forteller dine venner om at jeg finns?

  Liked by 1 person

  1. Kaffe ska det bli 🙂 Det kommer väl att ta ett tag att se alla de fotona! Norge är ju väldigt vackert så det blir nog värt att se. Självklart sprider jag din blogg vidare!

   Gilla

   1. Om jeg kan gi deg et tips på veien?
    Isteden for å søke vilkårlig i arkiver så tror jeg du får langt bedre oversikt om du åpner min INDEX?
    Dessuten inneholder 95% av alle innlegg en returlink til ‘INDEX’ slik at det blir enkelt å finne noe nytt du vil se?

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s