Skumma saker på trädet

I går när vi var i Gysinge så hittade jag ett träd med mycket besynnerliga utväxter på. Tittar ni noga på en av bilderna ser det då ut som om ”tingesterna” liksom kommer ut ur trädet. Jag har aldrig sett något liknande och, min kära mor som är lite nyfiken av sig, testade konsistensen på ”tingesterna” vilket hon närmast beskrev som potatismos. Vi andra vågade inte pilla på dem…

Utväxt Utväxt1 Utväxt2 Utväxt3

Jag har aldrig sett något liknande, har du?

25 reaktioner på ”Skumma saker på trädet

  1. Men oj… tänk så mycket märkliga saker det finns i naturen. Jag har aldrig sett nåt liknande heller men tror också på någon slags svamp-parasit. Det skulle ju kunna vara nån sjukdom av nåt slag också iofs.

    Gillad av 1 person

    1. I really don’t know if it is some kind of mushroom or if this tree is really sick. If you look at the first picture you’ll se ”it” coming out from the inside of the tree (at least it looks like that).

      Gilla

        1. Ja, det här med fotobloggandet är roligt på många sätt. Att fota – att redigera – att lägga ut och visa – och… inte minst, att lära sig massor av andra!

          Gillad av 1 person

    1. Ja jag har varit inne på att det kanske är så det ser ut när en ticka ”föds” eller möjligen någon konstig form av sjukdom hos trädet. Men jag får väl, tids nog, göra ett återbesök och se vad som händer 🙂

      Gillad av 1 person

Lämna en kommentar