En fotohelg

En lugn, skön hemmahelg har passerat. Det blev en fotohelg på hemmaplan kan man säga. Det finns ju så mycket att se och uppleva i naturen just nu så jag behöver inte ta mig iväg av den anledningen. En helgbild är många helgbilder för lite så därför följer här en liten radda av vad som fotats under den gångna helgen!

Ekorre1

Den här lilla krabaten engagerade oss både fredag kväll och lördag förmiddag innan hen helt enkelt tröttnade på mina försök att ge den mat och drog härifrån. Du kan se fler bilder på ekorren HÄR.

Krypit har jag gjort en hel del denna helg vilket resulterade i, förutom smutsiga byxor, också en hel del bilder på blommor. Bland annat tusenskönan finns det flera foton på. Byxorna har jag tvättat så oroa er inte för dem.

Tranbesök fick vi den här helgen också. Otroligt vackra och ståtliga men lite för skygga för att jag ska kunna komma tillräckligt nära för att få bra foton. Men foton blev det hur som helst och du hittar fler tranfoton HÄR.

Jag tror bestämt det får räcka med de helgbilderna – fler foton från helgen finns om du bläddrar runt lite i bloggen.

Marit Johanssons Helgbilden

27 reaktioner på ”En fotohelg

  1. Tack snälla du! Nu BORDE jag ha ägnat helgen åt mycket annat också, men hunden och jag njöt av att vara ute och skrota så det blev som det blev!

   Gilla

  1. Ja jag vet 🙂 Vi bor bara ”någon åker bort” så de hörs. Men gässen är ännu värre skulle jag vilja påstå, ofta många fler – kanske därför!

   Gilla

  1. Aaaahhh… du, avis på mina foton? Skämtare där! Ekorren satt ju så snällt och poserade (till dess jag försökte mata den, då drog den som en avlöning) så till och med jag fick till en skaplig bild.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s