Vårkänslor

Sälg

En blåsig helg med i övrigt omväxlande väder lider mot sitt slut. Solsken, regn och snö i en salig blandning blev väderresultatet av en i övrigt lugn och skön påskhelg med alldeles för mycket mat! Men oavsett det växlande vädret får man liksom vårkänslor så här års – kanske det är allt det vackra i det lilla som gör det?

Helgbilden

Annonser

32 reaktioner på ”Vårkänslor

    1. Ja det skulle jag nog också vara om jag hade en sådan, men jag är så förb… oteknisk så det känns lite som att slänga pengarna i sjön om jag skaffar en sådan (men är riktigt sugen på det ibland trots allt).

     Gilla

     1. Jag tror att min systemkamera är billigare än min lilla pocket. Jag fick den i present så jag vet inte vad den kostade men det är en enkel instegskamera som passar som övergång. Och längre har jag inte kommit, jag har nöjt mig med den.

      Liked by 1 person

 1. Vårkänslorna går inte att komma undan denna årstid, trots vädret. Ljust, solen som emellanåt värmer, snön som smälter – allt sammantaget säger att nu är det vår.

  Liked by 1 person

 2. Fin symbolisk bild av våren, du har tagit. Den tid då allt spricker och växer, fåglarna får nytt liv och även vi människor lever upp. Mycket till del är nog ljuset, det betyder mycket för mig, i alla fall.

  Gilla

  1. Tack! Jo det känns lite vårligt även om det är kallt. Samtidigt är det lite skönt att våren inte fullständigt exploderar, då hinner jag inte med och njuta!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s