Jag har hittat… en sak?

Sak Sak1 Sak2

En lugn helg har passerat med många och långa promenader med hunden trots det inte alltför roliga vädret. Vintern återvände med stormsteg och jagade våren på flykt. Men hunden och jag gjorde några trevliga fynd i skogsdungarna här omkring, bland annat vad jag misstänker är taket till mitt favoritfotomotiv – bilen!

Och sen fyndade vi det här (vi, det är hunden och jag det). Vad det är har jag inte den blekaste aning om, en gammal sak helt enkelt. Någon gång kanske jag kan lista ut vad det är, eller kanske rent av någon av er som kikar här har en bra gissning? På den övre bilden skymtar något i nederkant som ser ut att vara någon form av bladfjäder. Kanske det är en gammal – och fyrkantig? – hjulaxel av något slag?

Helgbilden 2015-03-22

Annonser

32 reaktioner på ”Jag har hittat… en sak?

  1. Jag är nog böjd att hålla med din sambo! Men säker är jag då rakt inte. Måste nog undersöka denna igen 🙂 Ja den blev bra på bild, vad det nu än är!

   Gilla

    1. Jag sitter ofta här hemma och retar mig på varför jag inte titta här eller där när jag ser något i mitt foto som jag blir nyfiken på. Många återbesök blir det 🙂

     Gilla

  1. Ja det är lite spännande. Sen kan jag tycka att det kanske vore bra om jag inte hittade så mycket – alldeles för mycket skrot ute i vår natur känns det som (och helt plötsligt ser jag det).

   Gilla

  1. Den har nog varit med en stund ja… och det kommer den att fortsätta att vara är jag säker på 🙂 Jo, det blir nog vår till slut här också – och tack det samma!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s